Μια ακόμη Πανελλήνια διάκριση για την Εορδαϊκή Δύναμη: 3η στην Ελλάδα η Τριανταφυλλιά Σάκου στο Ταεκβοντο



Με μία επιτυχία ακόμα επέστρεψε η Εορδαική Δύναμη από την  συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAEKWONDO Εφήβων Νεανίδων στις 2 & 3 Μαΐου 2015 στη Χαλκίδα με την αθλήτρια Σάκου Τριανταφυλλιά. Αν και αγωνιζόταν για πρωτη φορά στην κατηγορία των Νεανίδων κατάφερε και κατέκτησε την 3η θέση,Χάλκινο μετάλιο. Η ίδια βέβαια θα συνεχίσει τον αγώνα της προσπαθώντας στα επόμενα πρωταθλήματα να είναι στην κορυφή του βάθρου.
           
Πέραν της επιτυχίας της, η νεαρή αθλήτρια,με την διάκριση αυτή, εξασφάλισε την μοριοδότηση για τις εισαγωγικές εξετάσεις σε ΑΕΙ-ΤΕΙ.
          
Στο Πανελληνιο Πρωτάθλημα συμμετείχαν και οι αθλήτριες Βασιλική Χριστίδου και Δήμητρα Αλεξανδρίδου, ομως δεν καταφεραν να διακριθούν. Η προσπαθεία συνεχίζεται για τα επόμενα πρωταθλήματα που θα ακολουθήσουν.
         
Το Δ.Σ. του συλλόγου και ο προπονητης Χρήστος Χριστίδης συγχαίρουν τις αθλήτριες για την συμμετοχή και τις διακρίσεις τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.