Προσκοπικό Reunion: Συνάντηση παλαιών κατασκηνωτών προσκόπων της δεκαετίας 1980 στο δάσος Κουρί



Τη δεκαετία του 1980 διανυκτερεύσαμε στο δάσος Κουρί σαν λυκόπουλα, πρόσκοποι, ανιχνευτές και βαθμοφόροι. Στις 16 Μαΐου και ημέρα Σάββατο βρισκόμαστε και πάλι εκεί κουβαλώντας κυρίως κέφι κι αναμνήσεις.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 5 το απόγευμα με καφέ και αναθέρμανση της παιδικής μας προσκοπικής φιλίας. Στις 7 χωριζόμαστε σε ομάδες και το παιχνίδι αρχίζει και πάλι. Για να συνεχίσουμε με φαγητό και κασμέρια και να κλείσουμε με άναμμα πυράς, με τραγούδια, προβολή φωτογραφιών και αναμνήσεων.

Απαραίτητος εξοπλισμός: κέφι και χαρά, ότι φέρει ο καθένας από κρεατικό για να τα ψήσει μετρ του είδους ή και ξηρά τροφή. Φακός, πυξίδα και παγούρι κρίνονται επίσης χρήσιμα. Προαιρετικός εξοπλισμός, για όσους θέλουν να διανυκτερεύσουν όπως παλιά, σλίπινγκ μπαγκ και προσωπικά είδη.

Το κόστος συμμετοχής είναι 10.00€ και περιλαμβάνει μαντήλι με κρίκο και το κόστος των ποτών. Για δηλώσεις συμμετοχής, διανυκτέρευσης και οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τους: Μπιλιώνη Γιώργο (6955222318) και Τσιντζηρόπουλο Αχιλλέα (6948688371) ή εναλλακτικά επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/events/477986629018008/

Και μην ξεχνάμε: Μια φορά πρόσκοπος, πάντα πρόσκοπος!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.