Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας του Ερυθρού Σταυρού στην Κοζάνη



Σας γνωρίζουμε τον εορτασμό της 8η Μαΐου, Παγκόσμιας Ημέρας του Ερυθρού Σταυρού από το Τμήμα ΕΕΣ Κοζάνης με τις ακόλουθες εκδηλώσεις – δράσεις:

– Παρασκευή 8 Μαΐου Εθελοντές του ΕΕΣ Κοζάνης θα βρίσκονται στην Κεντρική Πλατεία και θα ενημερώνουν του πολίτες για τον Ερυθρό Σταυρό.

– Κυριακή 10 Μαΐου και ώρα 7μ.μ.: Επετειακή εκδήλωση στην αίθουσα «Φίλιππος» της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κοζάνης, την οποία θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Κοζάνης κ.Παναγιώτης Οικονομόπουλος. Θα προβληθεί οπτικοακουστικό υλικό για τον Ερυθρό Σταυρό και θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από τη χορωδία των Εθελοντών του ΕΕΣ Κοζάνης και του Συλλόγου Μικρασιατών Π.Ε. Κοζάνης με πλούσιο ρεπερτόριο.

– Τρίτη 12 Μαΐου και ώρα 6:30μ.μ.: Ο κύκλος των εορταστικών δράσεων θα ολοκληρωθεί με την πραγματοποίηση κοινής εκδήλωσης των Περιφερειακών Τμημάτων ΕΕΣ Κοζάνης και ΕΕΣ Φλώρινας, στην αίθουσα του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου «Αριστοτέλης» στην πόλη της Φλώρινας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.