Η Τοπική Κοινότητα Αγίου Δημητρίου και φέτος στην Παγκόσμια Εθελοντική Δράση «Let’s do it Greece»



Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, η Τοπική Κοινότητα Αγίου Δημητρίου συμμετείχε και φέτος στην Παγκόσμια Εθελοντική Δράση Let’s do it Greece καθαρίζω τον πλανήτη σε μια μέρα, το μεσημέρι της Κυριακής 26-04-2015.

Το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Αγίου Δημητρίου με τον Πρόεδρο Πεχλιβανίδη Θεοχάρη, την συνεργασία του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου Αγίου Δημητρίου, του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου, του Σωματείου Αυτοκινητιστών Αγίου Δημητρίου, του Σωματείου της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννη Βαζελώνος, του Μορφωτικού – Ποντιακού Συλλόγου Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου, του Συλλόγου Ανέργων & Ανάπτυξης Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου, της Α.Ε. Ελπίδες Ελλησπόντου και των κατοίκων του χωριού, πραγματοποίησαν καθαρισμούς σε χώρους μέσα στο χωριό, μαζί με την πολύτιμη βοήθεια για άλλη μια φορά των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου.

Οι μικροί συνεργάτες του Προέδρου της Κοινότητας Αγίου Δημητρίου και των Φορέων που συμμετείχαν, μας απέδειξαν ότι οι μικροί είναι αυτοί που θα αλλάξουν τον κόσμο κάνοντας τον καθαρότερο και μας δίδαξαν με το πάθος τους και την θέληση τους πως ο εθελοντισμός για προσφορά εμπνέεται και πηγάζει ταυτόχρονα, αφού η Συμμετοχή του Καθένα μας κάνει την Διαφορά.

Έτσι λοιπόν καθαρίστηκαν, η Κοινότητα, η κεντρική πλατεία του χωριού, διάφοροι κεντρικοί δρόμοι, πάρκα, παιδικές χαρές, περιμετρικά του Σχολείου, γύρω από το δασάκι, μέχρι και δρόμοι έξω από το χωριό, καταλήγοντας στον καθαρισμό του εξωτερικού χώρου του Κλειστού Γηπέδου – Γυμναστηρίου έξω από το χωριό.

Στην Δράση και στους καθαρισμούς των παραπάνω χώρων συμμετοχή είχαν και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κοζάνης Βασίλης Γκούμας με την γυναίκα του.

Την παρακολούθηση της Δράσης συνολικά είχε η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Κοζάνης Τασοπούλου Ελένη, η οποία επισκέφτηκε τους Εθελοντές και συζήτησε μαζί τους για θέματα Καθαριότητας και Εθελοντισμού.

–        Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ
–        ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.