Πλήθος κόσμου στην τελετή έναρξης του 42ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Εφήβων



Η καρδιά του Μπάσκετ «χτυπά» στην Πτολεμαΐδα η οποία θα φιλοξενεί έως τις 3 Μαΐου 2015  το 42ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Εφήβων που διοργανώνουν η Ε.Ο.Κ. , η Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. ,ο Δήμος Εορδαίας ,η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η ΔΕΗ .  
   
Η επίσημη τελετή  έναρξης  του Πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Απριλίου στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Πτολεμαΐδας , με τη συμμετοχή 6 Ομάδων και πλήθους φορέων και φιλάθλων σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα.
   
Υποδεχόμενος τους αθλητές και τους προσκεκλημένους ο Δήμαρχος Εορδαίας  Σάββας Ζαμανίδης, ως οικοδεσπότης, τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους στη σημαντική αυτή διοργάνωση ,τονίζοντας ότι ο Δήμος είναι αρωγός σε κάθε ανάλογη αθλητική δραστηριότητα, που θα δώσει κίνητρα και θα προσελκύσει το ενδιαφέρον της νεολαίας του τόπου μας.  
   
Ευχαριστώντας όλους  τους συνδιοργανωτές και όσους στήριξαν τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. Λάζαρος Σαββίδης , κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο της Δυτικής Μακεδονίας να γεμίζει κάθε μέρα το γήπεδο απολαμβάνοντας μπάσκετ υψηλού επιπέδου.
    
Ενθουσιασμένος και εντυπωσιασμένος από την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία  εμφανίστηκε και ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Αριστείδης Γολέμης κηρύσσοντας την έναρξη του Πρωταθλήματος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.