Ο Δήμος Κοζάνης και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κοζάνης συγχαίρουν την ομάδα Χάντμπολ του 4ου ΓΕΛ Κοζάνης



Ο Δήμος Κοζάνης συγχαίρει θερμά την ομάδα Χάντμπολ του 4ου ΓΕΛ Κοζάνης για την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης Λυκείων 2015, που διεξήχθη στο Μακροχώρι Ημαθίας, και κατά το οποίο η ομάδα αναδείχτηκε πρωταθλήτρια ύστερα από αναμέτρησή της με την ομάδα του 4ου ΓΕΛ Κορυδαλλού στον ημιτελικό της Τετάρτης 29 Απριλίου, και την ομάδα του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου Πάφου Κύπρου κατά τον τελικό αγώνα της Πέμπτης 30 Απριλίου.

Η επιτυχία αυτή τιμά τον τόπο μας, μεταφέρει ένα ηχηρό μήνυμα για την αξία του αθλητισμού και αποτελεί κίνητρο για την κατάκτηση νέων στόχων. Θερμά συγχαρητήρια σε αθλητές, προπονητές και γονείς. Ευχόμαστε να συνεχιστεί η ανοδική αυτή πορεία.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης
Ελευθέριος Ιωαννίδης

 

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κοζάνης συγχαίρει θερμά τις μαθήτριες και τους προπονητές της ομάδας χάντμπολ του 4ου ΓΕΛ Κοζάνης που κατέλαβαν την πρώτη θέση Πανελληνίως στην τελική φάση που διεξήχθη στην Βέροια στις 29 και 30 Απριλίου!

Στην τελική τετράδα οι μαθήτριες από την πόλη μας θριάμβευσαν απέναντι σε ομάδες από την Κύπρο,τον Κορυδαλλό και την Κρήτη!

Μπράβο κορίτσια!

Και εις ανώτερα!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.