Επίσκεψη του Δημάρχου Βοΐου στο Υπουργείο Μακεδονίας και ενημέρωση της Υφυπουργού για ζητήματα του Δήμου



Την Υφυπουργό Εσωτερικών κα Κόλλια Τσαρουχά Μαρία επισκέφθηκε στο γραφείο της στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Δημήτριος Λαμπρόπουλος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λυσσαρίδη Χρήστο, το πρωί της Τρίτης 28 Απριλίου 2015, όπου συζήτησαν για διάφορα ζητήματα του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Βοΐου ενημέρωσε την κα Κόλλια για τα προβλήματα του Δήμου και ζήτησε τη στήριξή της σε θέματα ανάπτυξης και οικονομικής ενίσχυσης, μέσα από την υλοποίηση δράσεων, με στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας που πλήττει την περιοχή του Βοΐου, την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη και την ενίσχυση του αγροτικού τομέα. Ο κ. Λαμπρόπουλος τόνισε, επίσης, την ανάγκη στήριξης από το κράτος σε θέματα προβολής και προώθησης της πολιτιστικής και πολιτισμικής κληρονομιάς της περιοχής, τη συντήρηση και αξιοποίηση των αρχοντικών της Σιάτιστας, αλλά και του μοναδικού φυσικού τοπίου της περιοχής.

Τέλος, ο Δήμαρχος Βοΐου αναφέρθηκε και σε θέματα στελέχωσης Υπηρεσιών του Δήμου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, μετά την απομάκρυνση των περισσότερων Υπηρεσιών από το Δήμο τα τελευταία χρόνια, γεγονός που αναγκάζει τους πολίτες να μετακινούνται καθημερινά σε μεγάλες αποστάσεις για να εξυπηρετηθούν.

Από την πλευρά της, η Υφυπουργός κα Κόλλια ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Βοΐου και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. για την επίσκεψη και δεσμεύτηκε να εξετάσει τα θέματα,  που της κατέθεσε και γραπτώς ο Δήμαρχος Βοΐου, και να βοηθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.