Νικήτρια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τένις η 12χρονη αθλήτρια του Τένις Κλαμπ Κοζάνης Χαντάβα Θεοδώρα



Με επιτυχίες πέρα από κάθε προσδοκία για την Γ’ Ένωση ολοκληρώθηκε το 2ο Ε1 πρωτάθλημα τένις.

1η νικήτρια στην κατηγορία Κορίτσια 12 αναδείχτηκε η αθλήτρια του ,,Α.Σ. Τένις κλαμπ Κοζάνης,, Χαντάβα Θεοδώρα. Νίκησε στον τελικό με απίστευτη ευκολία την αθλήτρια του ,,Ο.Α. Πανθρακικός,, Σαμαρά Βασιλική με σκορ  6 – 1   6 – 1.
 
Έτσι έγινε η πρώτη αθλήτρια από δημιουργίας της Γ’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας που καταφέρνει κάτι τέτοιο. Προηγούμενες ανάλογες επιτυχίες βρίσκουμε δέκα περίπου χρόνια πίσω όταν η αθλήτρια του ,,Σ.Α. Πρωτέας Καστοριάς,, Πίπλιου Αγλαΐα είχε φτάσει μέχρι τον τελικό ανάλογης διοργάνωσης.

Μεγάλη επιτυχία και από τον νεότερο υιό της τενιστικής οικογένειας Ταραμονλή από την Βέροια. Σε έναν τελικό θρίλερ στην Κατηγορία Αγόρια 14, ο Δημοσθένης Ταραμονλής του ,,Γ.Α.Σ. καράτε Ερμής,, έχασε στις λεπτομέρειες με σκορ  7 – 5   7 – 6  και αναδείχτηκε 2ος νικητής. Συνεχίζει έτσι στα αγόρια τις μεγάλες επιτυχίες του Βάρκα Μιχάλη ,,Ο.Α. Λιτόχωρου,, και Τσιρανίδη Στάθη ,,Ο.Α. Πτολεμαΐδας,,

Μετά και από αυτές της επιτυχίες το μέλλον του τένις στην περιοχή μας μοιάζει ευοίωνο. Πιστεύουμε, με την ίδια συνέπεια θα συνεχίσουν όλοι την προσπάθεια για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να έχουμε επανάληψη των πολύ κακών προηγούμενων παραδειγμάτων μετεγγραφών αθλητών σε ,,μεγάλους,, συλλόγους, μετά από ανάλογες επιτυχίες, ονόματα δεν λέμε (ξέρουν αυτοί).

Πηγή: kastorakisports.blogspot.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.