Συνάντηση Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού Γιώργου Σταθάκη με τον βουλευτή Χ. ΚάταναΣυνάντηση – συνεργασία με τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού   Γ. Σταθάκη, ο Τομεάρχης Εμπορίου Βουλευτής Κοζάνης Χάρης Κάτανας. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και  και ο Γραμματέας Παραγωγικών Φορέων, Γιώργος Ζησιμάτος του κινήματος  των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ενημερώθηκε ο Υπουργός για την σημερινή εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση του εμπορίου στην χώρα μας όπου κατατεθήκαν προτάσεις για την συνολική και ριζική επανεκκίνηση  των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της αγοράς. Συζητήθηκε η  άποψή μας για συνολικό πλαίσιο ρυθμίσεων και νομοθετικών βελτιώσεων στην κατεύθυνση αυτή.

Ο Υπουργός ενημέρωσε τον Βουλευτή για την παρούσα κατάσταση και με γραμμές επικοινωνίας ανοικτές προχωράμε στην ελάφρυνση της τρομερής πίεσης που ασκείται στην αγορά από την μακροχρόνια και αφόρητη πλέον υφεσιακή καθημερινότητα των Ελλήνων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.