Συγχαρητήριο του ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης στους μαθητές του 3ου Γεν. Λυκείου Κοζάνης για τις διακρίσεις τους σε Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα



Ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού & Νεολαίας Δήμου Κοζάνης συγχαίρει τους μαθητές του 3ου Γεν. Λυκείου Κοζάνης για τις μεγάλες διακρίσεις που απέσπασαν στο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Κύπρος: 1974-2014. Δεν ξεχνώ, Διεκδικώ, Δημιουργώ»,.

Στο συγκεκριμένο  πρόγραμμα που είχε ως στόχο οι μαθητές γνωρίσουν καλύτερα το Κυπριακό πρόβλημα και να εκφραστούν δημιουργικά συμμετείχαν 420 σχολικές μονάδες από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ομογένεια και πάνω από 20.000 μαθητές με 3.000 περίπου μαθητικές δημιουργίες.

Ευχόμαστε ακόμα στους μαθητές και καθηγητές του σχολείου να συνεχίσουν την επιτυχή πορεία τους συμμετέχοντας σταθερά σε εκπαιδευτικά προγράμματα και καινοτόμες δράσεις του Υπουργείου Παιδείας. Είθε και άλλα σχολεία του Δήμου μας  να ακολουθήσουν τον δρόμο αυτό.

Η πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού,  Πολιτισμού & Νεολαίας
ΦΑΝΗ ΦΤΑΚΑ – ΤΣΙΚΡΙΤΖΗ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.