Ημερίδα ΕΒΕ Κοζάνης: «Αγοράζοντας τα δικά μας προϊόντα, στηρίζουμε τον τόπο μας, στηρίζουμε την Ελλάδα»

Το Επιμελητήριο Κοζάνης, η Ομοσπονδία Επαγγελματο-Βιοτεχνών Ν. Κοζάνης και  το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτή Δυτικής Μακεδονίας (ΚΕ.Π.ΚΑ.), σε συνεργασία με τη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) και το κίνημα Πολιτών «Καταναλώνουμε ό,τι  Παράγουμε», διοργανώνουν Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2015 και ώρα 19:00, στην αίθουσα Συνεδριάσεων της πρώην Νομαρχίας με θέμα:

«Αγοράζοντας τα δικά μας προϊόντα, στηρίζουμε τον τόπο μας, στηρίζουμε την Ελλάδα»

Στην Ημερίδα, η οποία απευθύνεται σε όλους τους πολίτες,  θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν αξιόλογοι εισηγητές, επιστήμονες και επιχειρηματίες, με σκοπό να καταδειχθεί η ανάγκη και  οι λόγοι για τους οποίους θα  πρέπει να προτιμούμε τα Ελληνικά προϊόντα, στηρίζοντας τις ντόπιες παραγωγές, τους αγρότες, τους βιοτέχνες και τις  επιχειρήσεις.

Στόχος, ακόμα, είναι να ευαισθητοποιηθούν και να ενωθούν οι δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας προς την κατεύθυνση της στήριξης των τοπικών και εν γένει των Ελληνικών προϊόντων, τα οποία μπορούν με αξιώσεις να σταθούν στις τοπικές και περιφερειακές αγορές και γιατί όχι και στις διεθνείς.  

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης καθώς και οι εισηγήσεις που θα γίνουν θα ανακοινωθούν αμέσως μετά το Πάσχα.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.