Ευχαριστήριο του Συσσιτίου Απόρων Δημοτών του Δήμου Κοζάνης



Το Συσσίτιο Απόρων Δημοτών του Δήμου Κοζάνης θα ήθελε να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στήριξαν, το μήνα Μάρτιο, την προσπάθεια του. Συγκεκριμένα:

Το αρτοποιείο του κ. Σιδέρη Ιωάννη για την καθημερινή δωρεάν προσφορά άρτου.
Το αρτοποιείο του κ. «Καραλίγκα Πάσχου» για την καθημερινή δωρεάν προσφορά άρτου.
Το ζαχαροπλαστείο «Αμορίνο» για την παροχή δωρεάν αρτοπαρασκευασμάτων.
Την εταιρία «ALFA – Δημιουργίες Ζύμης» για την προσφορά κατεψυγμένων προϊόντων σε εβδομαδιαία βάση.
Το φούρνο «Παπαϊωάννου» για την προσφορά ψωμιού δυο ημερών στη μνήμη του Θεόδωρου Παπαϊωάννου.
Τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και τους Συλλόγους Διδασκόντων των Δημοτικών Σχολείων (1ο και 2ο) και των Νηπιαγωγείων (1ο και 2ο) του Κρόκου για την υιοθεσία μας εβδομάδας του Συσσιτίου και συγκεκριμένα από 02 έως 06 Μαρτίου.
Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου για την υιοθεσία μας εβδομάδας του Συσσιτίου και συγκεκριμένα από 16 έως 20 Μαρτίου.
Το Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Κώμης και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού, Νηπιαγωγείου και Γυμνασίου Άνω Κώμης για την υιοθεσία μας εβδομάδας του Συσσιτίου και συγκεκριμένα από 23 έως 27 Μαρτίου.
Την οικογένεια του εκλιπόντος Λάζαρου Καλώτα και τις οικογένειες των Ραπτόπουλου Αναστασίου, Ραπτόπουλου Ευθυμίου και Χατζηγεωργίου Γεωργίου για την υιοθεσία μας εβδομάδας του Συσσιτίου και συγκεκριμένα από 30 Μαρτίου έως 3 Απριλίου, στη μνήμη του εκλιπόντος.
Αλλά και όσους συνεισφέρουν ανώνυμα στην καθημερινή προσπάθεια του Συσσιτίου Απόρων Δημοτών.

Σήμερα, οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, δεν απειλούν μόνο τους κατοίκους, μιας και παρατηρείται ραγδαία αύξηση των ανθρώπων που χρειάζονται σίτιση, αλλά απειλούν και τη βιωσιμότητα των προνοιακών δομών. Για το λόγο αυτό καλούμε όλους να στηρίξουν τη λειτουργία του συσσιτίου, είτε προσφέροντας τρόφιμα απευθείας στο χώρο του συσσιτίου (κτίριο 40 μάρτυρες, Πλακοπίτη 11), είτε στηρίζοντας τα καλάθια που υπάρχουν σε διάφορα πολυκαταστήματα τροφίμων στην πόλη μας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Συσσίτιο Απόρων Δημοτών του δήμου Κοζάνης, αλλά και για δικούς σας τρόπους συμμετοχής και υποστήριξης του έργου του, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2461351117.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.