Ραχήλ Μακρή κατά Καμμένου: Δεν είναι δυνατόν όταν οι πολίτες πεινούν να φορολογούνται για άχρηστους εξοπλισμούς



Σφοδρή επίθεση από το βήμα της Βουλής για την επίμαχη σύμβαση 500 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση των πέντε αεροσκαφών.

Aιχμηρή κατά του Πάνου Καμμένου χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει υπήρξε η Ραχήλ Μακρή από το βήμα της Βουλής στην αποψινή συζήτηση της επιτροπής για λογιστικό έλεγχο του χρέους η Ραχήλ Μακρή.

Η βουλευτής Κοζάνης με τον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε με έντονο τρόπο την αντίθεσή της για την απόφαση εκταμίευσης 500 εκατ. για αναβάθμιση 5 αεροσκαφών που ενέκρινε πρόσφατα το ΚΥΣΕΑ, αναφερόμενη στο χθεσινό πολύκροτο δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

«Δεν είναι δυνατόν όταν οι πολίτες πεινούν και άνθρωποι βιώνουν την ακραία φτώχεια να φορολογούνται για άχρηστους εξοπλισμούς που πραγματοποιούνται από ανίκανους να ελέγξουν την αναγκαιότητά τους και να υπάρχει μεγάλος βαθμός διαπλοκής, όπως μας είπε ο αρμόδιος υπουργός» τόνισε αρχικά η κα Μακρή ο οποία στη συνέχεια υπογράμμισε πως η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη γεωπολιτικών προστατών στους οποίους σπεύδουν όσοι δεν αντιλαμβάνονται τις πραγματικές ανάγκες της χώρας. “Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει ο φαύλος κύκλος της διαπλοκής των όποιων πολιτικών με εμπόρους όπλων και εκδότες”, πρόσθεσε χαρακτηριστικά από το βήμα της Βουλής.

“Τους πολίτες δεν τους ενδιαφέρουν ανούσιοι λόγοι και επαναλήψεις επί παντός του επιστητού, ούτε εκθέσεις του Λυκείου για τα διάφορα κοινωνικά προβλήματα. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα, αυτό προσδοκούν να μάθουν από την κυβέρνηση” επισήμανε η Ραχήλ Μακρή. “Αυτό που οφείλουμε στον Έλληνα φορολογούμενο είναι η απόδοση του πραγματικού λογαριασμού και να αποδείξουμε ότι πλέον η παλαιοκομματική αντίληψη κουκουλώματος είναι όντως παρελθόν” κατέληξε η Βουλευτής.

Πηγή: lifo.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.