Συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή και του Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χάρη Κάτανα



Την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων μεταξύ του Υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή, του Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χάρη Κάτανα και των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Ευγενίας Ουζουνίδου, Κώστα Σέλτσα , Μίμη Δημητριάδη και Θανάση Πετράκου.
 
Οι εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου συζήτησαν για την ανάγκη ενίσχυσης με νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό των Νοσοκομείων της Περιφέρειας και ιδιαίτερα της Δυτικής Μακεδονίας. Στην συνάντηση παρευρέθηκε αντιπροσωπία από την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας με επικεφαλή τον  Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Π. Πλακεντά , Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Στ. Μπίρο, Αντιπεριφερειάρχη Θεμάτων Ενέργειας και Περιβάλλοντος Ελ. Παναγιωτίδου, Εντεταλμένη Σύμβουλο και Πρόεδρο ΚΕΠΕ Μ. Καρυπίδου και την Ειδική Σύμβουλος της Περιφέρειας  Δυτικής Μακεδονίας Ε. Ντίνου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.