Η επίσημη τοποθέτηση του Ν. Νικολόπουλου για το θέμα της μονάδας «Πτολεμαΐδα 5»Πριν λίγες μέρες εζητήθη από το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος να κατατεθούν οι απόψεις που κατεγράφησαν σε δημοψήφισμα του ιστιότοπου avaaz@avaaz.org.

Όμως μετά την χθεσινή μου συνάντηση με τον συνάδελφο Βουλευτή της Κοζάνης κ. Χάρη Κατανά, όπου είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ  αναλυτικά  για το θέμα της κατασκευής της «Πτολεμαΐδας 5», καθώς επίσης και να πληροφορηθώ για τις εκπεφρασμένες θέσεις και δεσμεύσεις του Πρόεδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου, για το συγκεκριμένο ζήτημα καθώς και για τα  θέματα ενεργειακής πολιτικής, συμφωνήσαμε να αποσυρθεί η συγκεκριμένη ερώτηση με εντολή μου, όπως και έγινε  με επιστολή προς την Βουλή των Ελλήνων.

Τέλος θέλω να επαναλάβω, αυτό που είπα στον αγαπητό μου  συνάδελφο Χάρη Κατανά, ότι “όσα ξέρει ο νοικοκύρης -ο λαός της Κοζάνης-  δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος”.

Νίκος Ι. Νικολόπουλος
Πρόεδρος του
Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.