Επίσκεψη της Βουλευτού Κοζάνης Ευγενίας Ουζουνίδου στην Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης



Τη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης επισκέφθηκε η βουλευτής της Π.Ε. Κοζάνης, Ευγενία Ουζουνίδου, μετά από πρόσκληση της Διοίκησης.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, η κ. Ουζουνίδου ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο κ. Σανίδη, τα μέλη της Διοίκησης, Ιγνάτιο Λεονταρίδη, Μανολίτσα Τζαλαζίδου, Μενέλαο Μιχαηλίδη καθώς επίσης και τον Υπεύθυνο Βιβλιοθήκης  Αθανάσιο Μεχτερίδη,   για ζητήματα που αφορούν την Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης, τη λειτουργία της Στέγης, καθώς επίσης και για τον άμεσο προγραμματισμό των πολυεπίπεδων δράσεων του Σωματείου.

Η κ. Ουζουνίδου από την πλευρά της δεσμεύτηκε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την υποστήριξη του ιστορικού Σωματείου και εξέφρασε την πεποίθηση ότι σύντομα με τη βοήθεια όλων, η Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης, θα αποτελεί σημείο αναφοράς για την ανάδειξη και μεταλαμπάδευση του πλούσιου πολιτιστικού αποθέματος της περιοχής αλλά και της προοπτικής για τόνωση της τοπικής οικονομίας μέσω της δυναμικής του πολιτισμού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.