Συγχαρητήρια επιστολή της Βουλευτού Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή στα Μέλη της Κε.Πλη.Νε.Τ. Πτολεμαΐδας

Μέλη της Κε.Πλη.Νε.Τ. Πτολεμαΐδας κατέκτησαν πολλαπλές διακρίσεις στον μεγάλο εθνικό διαγωνισμό  FIRST LEGO LEAGUE (F.L.L.). που έλαβε μέρος στο Κέντρο ∆ιάδοσης Επιστηµών και Μουσείο Τεχνολογίας «Noesis».

Συγκεκριμένα μαθητές, καθηγητές και εθελοντές, από την Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα που συγκρότησαν την ομάδα «Robots & Beats», η οποία σε ευγενή άμυλα με περισσότερες από 50 μαθητικές ομάδες, από όλη την επικράτεια, κατέκτησε στον μεγάλο τελικό του F.L.L. Greece 2015:

• Την πρώτη θέση στην κατηγορία «Στρατηγικής και Καινοτομίας»
• Την τρίτη θέση στη συνολική Επίδοση του Ρομπότ
• Την τρίτη θέση στη γενική κατάταξη
• Τη δυνατότητα να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας για ακόμα μια φορά στο εξωτερικό.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους, όσους συνέβαλαν στην μεγάλη επιτυχία που αποδεικνύει ότι υπάρχουν ικανοί άνθρωποι που προσπαθούν και κατακτούν διακρίσεις με την αξία και τον πνευματικό τους μόχθο.

Το μήνυμα της αξιοκρατίας είναι ιδιαίτερα επίκαιρο σε μια εποχή που η Χώρα προσπαθεί να απαλλαγεί από νοσηρά φαινόμενα του παρελθόντος, όπου επικρατούσε η αναξιοκρατία. Είναι καιρός να τελειώνει η εξάρτηση από κομματικές διαπιστεύσεις και δεσμεύσεις οικογενειοκρατίας για απόδοση θέσεων και διακρίσεων σε άτομα που δεν διαθέτουν τυπικά και ουσιαστικά προσόντα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.