Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Κοζάνης εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στη δασκάλα από τη Γαλατινή

Στην έκτακτη συνεδρίαση του Συλλόγου μας, με αφορμή το γεγονός που έλαβε χώρα κατά της συναδέρφισσας του Δημοτικού Σχολείου Γαλατινής, συζητήθηκε εκτενώς το συγκεκριμένο γεγονός.
    
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση της γενικής συνέλευσης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γαλατινής – η οποία αναφέρει κατηγορηματικά ότι η συγκεκριμένη καταγγελία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα – εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του στη συναδέρφισσα. Άλλωστε ο κάθε Έλληνας πολίτης με βάση το τεκμήριο της αθωότητας, είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.
    
Θέλουμε επίσης να επισημάνουμε, το επιβαρυντικό κλίμα που διαμορφώνεται εκ μέρους των ΜΜΕ, από την υιοθέτηση καταγγελιών και υποθέσεων, που δεν έχουν ακόμα διαλευκανθεί με αποτέλεσμα να στηλιτεύεται άδικα ένας ολόκληρος κλάδος και μεμονωμένα συνάδερφοι.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΙΛΔΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.