Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κοζάνης σχετικά με την ανευρεση του αγνοουμενου στη λίμνη Πολυφύτου



Το βράδυ της Δευτέρας 9 Μαρτίου, το Παράρτημα Κοζάνης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ενημερώθηκε απ’την Αστυνομία για την ύπαρξη αγνοούμενου στην περιοχή του Ρυμνίου Κοζάνης.

Συγκεκριμένα ενημερώθηκε ότι άντρας εξήντα εννιά( 69 ) ετών, από το χωριό Ρύμνιο είχε εγκαταλείψει το τρακτέρ του πάνω στη γέφυρα του Ρυμνίου, που διασχίζει τη λίμνη Πολυφύτου και είχε εξαφανιστεί από το πρωί της ίδιας ημέρας.

Το πρωί της Τρίτης οργανώθηκε κλιμάκιο από 5 μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Παραρτήματος Κοζάνης και έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν στις έρευνες που είχαν ήδη ξεκινήσει από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

hhghjgdh

Γύρω στις 11:00 π.μ. και ενώ το κλιμάκιο είχε χωριστεί σε δύο ομάδες που έψαχναν περπατώντας στις ακτές της λίμνης Πολυφύτου, ενημερωθήκαμε ότι πολύ κοντά στο σημειό που ερευνούσαμε, ντόπιος ερασιτέχνης ψαράς με βάρκα και έναν άνδρα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εντόπισαν το σώμα του άντρα, πολύ κοντά στην ακτή.

Η ΕΟΔ Κοζάνης βοήθησε στην ανάσυρση και τη μεταφορά της σωρού του άτυχου άνδρα στο ασθενοφόρο, που λόγω του δύσβατου της περιοχής, περίμενε κοντά στο κεντρικό δρόμο.

Για το Παράρτημα Ν. Κοζάνης
Ο υπεύθυνος Τύπου και ηλεκτρονικών Μ.Μ.Ε.
Σάκης Παπαϊωάννου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.