Κυριακάτικες Επαφές στο Στέκι του Φιλοπρόοδου: «Ανθρώπινες σχέσεις: αυτές οι άγνωστες»



«Κάνω το δικό μου και εσύ κάνεις το δικό σου, δεν υπάρχω σε αυτό τον κόσμο για να ζήσω σύμφωνα με τις προσδοκίες σου και δεν είσαι σε αυτόν τον κόσμο για να ζήσεις σύμφωνα με τις δικές μου.

Εσύ είσαι εσύ κι εγώ είμαι εγώ κι αν κατά τύχη βρούμε ο ένας τον άλλο, θα είναι πολύ ωραία, εάν όχι, δεν υπάρχει τίποτα που μπορούμε να κάνουμε.»

Friτz Perls, Γερμανός ψυχίατρος και ψυχοθεραπευτής

O Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης, σας προσκαλεί στις «Κυριακάτικες Επαφές», του Μαρτίου, με θέμα: «Ανθρώπινες σχέσεις: αυτές οι άγνωστες»

Τσάι ή καφές συμπληρώνουν την ατμόσφαιρα της ζεστής και ανθρώπινης συνεύρεσης.

Την εισήγηση και παρουσίαση επιμελείται η ψυχοθεραπεύτρια Μαρίνα Βαμβακά.

Κυριακή 15 Μαρτίου, στις 6:30 το απόγευμα, στο Στέκι του Συλλόγου (Γ. Αγόρα 6) Τηλ. επικοινωνίας: 6945292521

Λίγο πριν, στις 6 και λίγο μετά την εκδήλωση, το «Μαγαζάκι της προσφοράς» στον επάνω όροφο θα ανοίξει τις πόρτες του αφού θα έχει μετατραπεί στο «Μαγαζάκι με τα νηστίσιμα γλυκίσματα», όπου ο καθένας και η καθεμιά θα μπορεί να προμηθευτεί εξαιρετικά σπιτικά νηστίσιμα γλυκίσματα, με σκοπό την ενίσχυση του κουμπαρά που σε λίγες μέρες θα ανοίξει για να προσφέρει έμπρακτη αλληλεγγύη με 100 δέματα σε οικογένειες για να εξασφαλιστεί το Πασχαλινό τους τραπέζι. Τα σπιτικά γλυκά θα προσφερθούν με πολύ αγάπη και μεράκι από γυναίκες μέλη και φίλες του συλλόγου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.