Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών σε Πλατάνια, Άγιο Αθανάσιο και Πανόραμα στην ΚοζάνηΣτα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Προσβασιμότητας στις επεκτάσεις του σχεδίου πόλεως Κοζάνης», στις περιοχές Πλατάνια – Άγιος Αθανάσιος – Πανόραμα, θα τεθούν σε ισχύ οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Β’ φάσης σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη του έργου.

Σ’ αυτήν περιλαμβάνεται το οδικό δίκτυο της περιοχής που περικλείεται από τις οδούς : Μακρυγιάννη – Κολοκοτρώνη (νότια όρια ρυμοτομικού σχεδίου πόλης) – Γαλιλαίου (ανατολικά όρια ρυμοτομικού σχεδίου πόλης) – σιδηροδρομική γραμμή  του ΟΣΕ – Μακρυγιάννη, όπως φαίνεται στο ένθετο απόσπασμα του ρυμοτομικού σχεδίου.

Εφιστάται η προσοχή των οδηγών οχημάτων, που διέρχονται από τις οδούς της περιοχής, καθότι η κατακόρυφη σήμανση των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα είναι καλυμμένη έως το Σάββατο, 14 Μαρτίου και η κυκλοφορία θα διεξάγεται σύμφωνα με την υφιστάμενη σήμανση.

Η έναρξη ισχύος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων της Β’ φάσης θα υλοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαρτίου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.