Δασκάλα στη Γαλατινή έβαλε τα παιδιά να πατήσουν το κολατσιό μαθητή για να… τον συμμορφώσει!



Ένα ακόμη απαράδεκτο περιστατικό καταγγέλλεται πως σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Δημοτικό Σχολείο της Γαλατινής στην Κοζάνη.

Σύμφωνα, με γονέα μαθητή της τρίτης τάξης, η οποία έχει γίνει επισήμως στη διεύθυνση του εν λόγω σχολείου, αλλά και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, δασκάλα που υπηρετεί στο εν λόγω σχολείο φέρεται να… πέταξε κάτω στο πάτωμα της αίθουσας το κολατσιό ενός «ατίθασου» (σύμφωνα με την ίδια) μαθητή, μπροστά στους συμμαθητές του, προκειμένου να τον…παραδειγματίσει, καθώς ο εν λόγω μαθητής φέρεται να είχε κάνει το ίδιο με τοστ-σάντουιτς άλλου συμμαθητή του!

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, το εν λόγω περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή, Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Σχολικού Εκφοβισμού!

Ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, Γιάννης Γκαμπούρας, σύμφωνα με το kozanimedia, επιβεβαίωσε την καταγγελία, σημειώνοντας πως ο ίδιος έχει δώσει άμεσα τη εντολή για διερεύνηση της, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως συνέβησαν όλα τα παραπάνω.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον παππού του μαθητή η δασκάλα έβαλε όλα τα παιδιά να βγάλουν μέσα από την τσάντα και να πατήσουν το κολατσιό του μαθητή!

Ο ίδιος, μάλιστα, δηλώνει έξαλλος με τη συμπεριφορά της δασκάλας, σημειώνοντας πως η οικογένεια επιφυλάσσεται να καταθέσει ακόμη και μήνυση, την ερχόμενη Πέμπτη.

Tι λέει για το περιστατικό ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου

Μιλώντας στο Kozanimedia, για το περιστατικό στο Δημοτικό Σχολείο Γαλατινής, ο διευθυντής του Δημήτρης Τσότσος ανέφερε πως ο ίδιος δέχθηκε κλήση  να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών την ερχόμενη Πέμπτη, προκειμένου να εκθέσει και τη δική του θέση για όσα καταγγέλλονται πως συνέβησαν με τη δασκάλα και τον μαθητή της Γ΄ Δημοτικού.

«Θα μιλήσω μετά την Πέμπτη, αφού πρώτα καταθέσω όλα όσα ξέρω στην Εισαγγελία. Ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Κάνουμε την τρίχα, τριχιά. Έχω εκθέσει τη θέση μου στο υπόμνημα προς τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Θέλω να προστατέψω τον συγκεκριμένο μαθητή πάνω από όλα».

Πηγή: kozanimedia.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.