Πτολεμαΐδα: Tροχαίο ατύχημα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε καρδιολογικό περιστατικό!



Το περιστατικό (τροχαίο) έγινε στις 11:20 το πρωί στην συμβολή των οδών Γουμεράς και Βενιζέλου στη πόλη της Πτολεμαΐδας. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έχοντας μάλιστα ενα καρδιολογικό περιστατικό, με φωτεινό φάρο και ανοιχτή σειρήνα κατευθύνονταν (μεταφέροντας τον ασθενή) προς το Μποδοσάκειο νοσοκομείο και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΕΙΧ αυτοκίνητο που βγήκε από την οδό Βενιζέλου. Από τη σύγκρουση έπαθαν μεγάλες υλικές ζημιές και τα δυο οχήματα το ασθενοφόρο όσο και το ΙΧ αυτοκίνητο.

 

Μάλιστα οι διασώστες του ΕΚΑΒ χρειάστηκε, μαζί με το καρδιολογικό περιστατικό να μεταφέρουν και τον οδηγό του ΙΧ αυτοκινήτου στο νοσοκομείο. Χρειάστηκε να κλιθεί άλλο ασθενοφόρο καθώς το πρώτο ακινητοποιήθηκε λόγω των υλικών ζημιών. Όπως μας δήλωσε ο Θωμάς Σαραφίδης πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του ΕΚΑΒ η Πτολεμαΐδα στο εξής και μέχρι να διορθωθούν οι ζημιές θα έχει ένα μόνον διαθέσιμο ασθενοφόρο. Προανάκριση για τα ακριβή αιτία του τροχαίου διενεργεί το τμήμα τροχαίας Πτολεμαΐδας.

 

Πηγή: eordaia.org

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.