Δύο διαρρήξεις σε ένα βράδυ σε καταστήματα της Κοζάνης! Έξι τουλάχιστον κρούσματα σε μία εβδομάδα στο κέντρο της πόλης!



Άλλες δύο διαρρήξεις σε γνωστά καταστήματα στο κέντρο της πόλης σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης 4 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Τετάρτης, στο στόχαστρο των δραστών μπήκαν γνωστό κομμωτήριο και κατάστημα με είδη αξεσουάρ-μπιζού. Τα δυο καταστήματα βρίσκονται σε μικρή απόσταση μεταξύ τους, στην περιοχή των παλαιών ΚΤΕΛ, στο κέντρο της Κοζάνης.

Συγκεκριμένα η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου κλήθηκε από την Αστυνομία, που ειδοποιήθηκε από γείτονα της περιοχής, ο οποίος νωρίς το πρωί αντίκρυσε την πόρτα του καταστήματος ανοιχτή. Από το κομμωτήριο αφαιρέθηκε επαγγελματικός εξοπλισμός καθώς επίσης και μικρό χρηματικό ποσό, μιας και η ιδιοκτήτρια είναι η τρίτη φορά που πέφτει θύμα κλοπής και φρόντισε να μην αφήσει σημαντικό χρηματικό ποσό στο κατάστημά της.

Τουλάχιστον έξι είναι στον αριθμό οι διαρρήξεις που έχουν σημειωθεί ΜΟΝΟ αυτή την εβδομάδα, από την ενημέρωση που είχαμε από καταστηματάρχες της πόλης.

Η κα. Βερόνικα Καρυπίδου, ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου, μιλώντας στο kozaniLife.gr, συμβουλεύει στους καταστηματάρχες να μην αφήνουν αντικείμενα αξίας αλλά και μεγάλα χρηματικά ποσά στα καταστήματά τους μιας και τα κρούσματα διαρρήξεων βρίσκονται σε έξαρση στην πόλη της Κοζάνης.

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για όλες τις περιπτώσεις.

 

Α.Ζ. για το kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.