Θύελλα Φιλώτα: Έκλεψε τις εντυπώσεις ο 16χρονος Αντώνης Στεργιάκης



Στο παιχνίδι Καβάλα-Θύελλα Φιλώτα τις εντυπώσεις έκλεψε ο νεαρός Αντώνης Στεργιάκης που μπήκε ως αλλαγή στο 81’ για την ομάδα της Φλώρινας.

Πρόκειται για τον νεαρό τερματοφύλακα, που δεν έχει κλείσει ακόμα τα 16 του χρόνια και έκανε ντεμπούτο στη Γ’ Εθνική.

Ο Στεργιάκης, που ξεκίνησε την πορεία του από τις ακαδημίες του Θόδωρου Κάντα και στη συνέχεια μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής του Άρη, αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τη Θύελλα Φιλώτα. Εκεί ο Νίκος Παπανώτας δουλεύει με νέα παιδιά και έδωσε στον Στεργιάκη την ευκαιρία να αγωνιστεί στο δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μιλώντας στο Onsports, ο Νίκος Παπανώτας τόνισε: «Ο στόχος που είχαμε θέσει στο ξεκίνημα της περιόδου ήταν να συνδυάσουμε την παραμονή στην κατηγορία με την προεργασία νέων παικτών ώστε ο Φιλώτας να έχει και μέλλον. Πιστεύω στα νεαρά παιδιά και δίνω έμφαση στην αξιοποίηση τους. Είναι εύκολο να χτίσεις ομάδα με έμπειρους παίκτες με παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες, το δύσκολο όμως είναι να δημιουργήσεις νεαρούς παίκτες ανταγωνιστικούς με ποιότητα στο παιχνίδι τους ώστε να συνδυάσεις και το αποτέλεσμα.

Ήδη έχουν πάρει συμμετοχή οι 16χρονοι: Στεργιάκης Αντώνης, Βλαδίκας Δημήτρης, Αρβανίτης Χριστόδουλος αλλά και οι 18χρονοι: Καραπέτρος Ευάγγελος και Κιοσκερίδης Φώτης και έχουν ανταποκριθεί με επιτυχία στις προσδοκίες μας.

Αρωγό στην προσπάθεια έχω τη διοίκηση του Φιλώτα και τον πρόεδρο Γκιαουράκη Αναστάσιο που ενισχύει το έργο μου, ενώ υπάρχει συνεργασία με την Ακαδημία του Συλλόγου και συμμετέχουν περιοδικά στις εκδηλώσεις της αντρικής ομάδας. Το μέλλον του ποδοσφαίρου είναι στην διαμόρφωση νεαρών παικτών και εκεί πρέπει να κάνουμε τη διαφορά».

onsports.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.