Πρωτοφανές κρούσμα ηλικιακού ρατσισμού στην Καστοριά



Συνέβη σε καφετέρια της πόλης μας.Μια παρέα Καστοριανών ανδρών, γύρω στα 60 οι περισσότεροι, επέλεξε τη συγκεκριμένη καφετέρια ως καθημερινό χώρο συνεύρεσης για να πίνει τον πρωϊνό καφέ της και να χαίρεται τη συζήτηση μεταξύ φίλων σε άκρως πολιτισμένα φυσικά πλαίσια.

Αυτή η όμορφη συνεύρεση συνεχιζόταν για 15 μέρες, μέχρι που κάποια μέρα ο ιδιοκτήτης της καφετέριας τους πλησίασε και τους απαγόρευσε να ξαναβρεθούν εκεί, λέγοντάς τους ότι η παρουσία τους “ανεβάζει” το όριο ηλικίας των πελατών του και κάτι τέτοιο ήταν αντίθετο με τις επιθυμίες του.

Οι θαμώνες του μαγαζιού έμειναν άναυδοι από αυτή την πρωτοφανή ρατσιστική αντιμετώπιση και όχι βέβαια μόνο αυτοί, αλλά και όλοι οι εκεί παρευρισκόμενοι . Μήπως ο ιδιοκτήτης  σκέφτεται να βάλει πινακίδα στο κατάστημά του που να αναγράφει: “Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος σε πελάτες άνω των 50 ετών;” Ηλικιακός ρατσισμός σε όλο του το μεγαλείο!!!

Από το fouit.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.