Συνάντηση του βουλευτή Κοζάνης Χάρη Κάτανα με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων της ΕλίμειαςΟ Βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Χάρης Κάτανας προσκάλεσε σε συνάντηση τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων της περιοχής Ελίμειας του Δήμου Κοζάνης, ώστε να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι: Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Κάτω Κώμης, Κωνσταντίνος Ζυμάρας, Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Άνω Κώμης, Θεόδωρος Μαρούδης, Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Καισάρειας, Γεώργιος Καρανάνος, Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Μηλέας, Δημήτριος Βουτυρής, Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Σπάρτου, Νικόλαος Καλούδης και Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Αμυγδαλέας, Αναστάσιος Τατιγιάννης.

Κατά την ανταλλαγή απόψεων ο Βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Χάρης Κάτανας κατέστησε σαφές ότι επιθυμεί συνεχή συνεργασία με τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας ώστε να παρεμβαίνει με όλα  τα διαθέσιμα κοινοβουλευτικά μέσα προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών της περιοχής αλλά και στη διαμόρφωση συνθηκών παραγωγικής, τουριστικής και πολιτιστικής ανάπτυξης.

Στη συνέχεια, οι πρόεδροι μετέφεραν τα φλέγοντα θέματα που αντιμετωπίζουν και αφορούν την ανεργία, την προώθηση κι ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής, των αναδασμών, την κατασκευή αρδευτικού συστήματος στη Βόρεια Περιοχή της παραλίμνιας ζώνης Πολυφύτου καθώς και ζητήματα που άπτονται της παροχής φροντίδας Υγείας στους πολίτες.

Ο Βουλευτής δεσμεύθηκε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους σε κάθε προσπάθεια κι ενέργεια για το καλό της Ελίμειας και του Νομού εν γένει και ότι οι επαφές θα συνεχιστούν εκ νέου πολύ σύντομα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.