5.000 τόνους σκουπίδια από την Τρίπολη θα «θαφτούν» στην Κοζάνη από τη ΔΙΑΔΥΜΑΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΜΑ

Στην απόφαση να προχωρήσουν στην υγειονομική ταφή των απορριμμάτων της Τρίπολης προχώρησε κατά πλειοψηφία το διοικητικό συμβούλιο της ΔΙΑΔΥΜΑ χθες, κατά τη συνεδρίασή του.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε να ζητηθεί από τον ανάδοχο του έργου να λάβει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε μέσω των εγκαταστάσεων της ΔΙΑΔΥΜΑ να δοθεί λύση στο τεράστιο πρόβλημα του δήμου Τρικάλων, για την ταφή των απορριμμάτων της πόλης. Το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο για τον εκεί δήμο, τα σκουπίδια “ξεχειλίζουν” στους δρόμους και ο δήμος είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Για αυτό έγινε η σχετική πρόταση προς ΔΙΑΔΥΜΑ ώστε να θάψει 5.000 τόνους σκουπίδια.

Το συμβούλιο της ΔΙΑΔΥΜΑ αποδέχθηκε την πρόταση του δήμου Τρίπολης, δεδομένου ότι ο δήμος βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Β.Σ. για τον Πρωινό Λόγο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.