Το παρασκήνιο εκλογής της Κατερίνας Τσιομπάνου ως Συμπαραστάτη του Δημότη – Δείτε το βίντεο



Ρεπορτάζ: Πρωινός Λόγος

Με 28 ψήφους από τους 34 δημοτικούς συμβούλους που ήταν παρόντες στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης εκλέχθηκε συμπαραστάτης του Δημότη Κοζάνης η Κατερίνα Τσιομπάνου, μετά από πρόταση του δημάρχου Λευτέρη Ιωαννίδη.

 

Οι υποψήφιοι ήταν αρχικά δέκα πέντε (15), αλλά ο Σταύρος Καπλάνογλου αποσύρθηκε τελευταία στιγμή, λέγοντας πως ήδη έχει αποφασιστεί από τις παρατάξεις ποιος θα είναι ο συμπαραστάτης και καλό θα είναι να μπορέσει να εκλεγεί εκπρόσωπος στο σημαντικό αυτό θεσμό.

Το λόγο κατά τη συνεδρίαση είχαν οι υποψήφιοι που κατέθεσαν αίτηση για πρώτη φορά (να σημειωθεί πως τέσσερα από τα άτομα που ήταν υποψήφια και την πρώτη φορά, έθεσαν υποψηφιότητα και για δεύτερη φορά απόψε).

Ο δήμαρχος στην τοποθέτησή του πρότεινε την κ. Τσιομπάνου για το πάθος και την εμμονή της να λειτουργήσει ο θεσμός, λέγοντας πως ευχαριστεί όλους όσους κατέθεσαν βιογραφικά και αίτηση.

Ο κ. Μαλούτας από την αντιπολίτευση είπε πως θα κρατήσει την ίδια στάση που κράτησε και στην προηγούμενη ψηφοφορία, λέγοντας πως ο θεσμός ατονίζει στην περιφέρεια και στην επαρχία γενικότερα. Οι κ. Δεληγιάννης και Κύργιας δεν τοποθετήθηκαν.

Κατά την ψηφοφορία που διεξήχθη :

Ψήφισαν 34 

Και έλαβαν οι

Τσιομπάνου Κατερίνα 28

Νικόλαος Βαντσιώτης 3 

Δραγώγιας Αθανάσιος 1

Στέργιος Κατσέλας 1

Πέτρος Παπαϊωάννου 1

 

Δείτε τι δήλωσε η ίδια κατά την τοποθέτησή της μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ενώ παρακολουθείστε σε VIDEO την ανακοίνωση των υποψηφίων από τον πρόεδρο του Δ.Σ. Αντώνη Κύρινα, αλλά και την τοποθέτηση του δημάρχου Λευτέρη Ιωαννίδη:

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.