Κοζάνη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω τοποθέτησης υπόγειων καλωδίων στις οδούς Φον Κοζάνι και ΟλύμπουΣε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης σχετικής με τις εργασίες τοποθέτησης υπόγειων καλωδίων από τη ΔΕΔΔΗΕ, προβλέπονται τα εξής:

Διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων στην οδό «Ολύμπου», από τη διασταύρωσή της με την οδό «Αρχελάου» έως τη διασταύρωσή της με την οδό «Ναυαρίνου», την Κυριακή 1 Μαρτίου, από τις 7 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Η κυκλοφορία των λεωφορείων του ΚΤΕΛ Αστικών Κοζάνης, από την οδό «Γκέρτσου» προς την πλατεία Λασσάνη (αφετηρία), θα πραγματοποιείται δια μέσου των οδών Κασομούλη-Πλατεία Συντάγματος-Τράντα-Τσιμινάκη. Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν την ίδια ημέρα.

Διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων στην οδό «Φον Κοζάνι», από τη διασταύρωσή της με την οδό «Ολυμπίου Γεωργάκη» έως τη διασταύρωσή της με την οδό «Φον Καραγιάννη», τη Δευτέρα 2 Μαρτίου, από τις 7 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν την ίδια ημέρα και η κυκλοφορία θα γίνεται από παρόδιες οδούς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.