Εποικοδομητική ήταν η συνάντηση των Δημάρχων Εορδαίας Σ. Ζαμανίδη και Νέστου Ε. ΤσομπανόπουλουΙδιαίτερα εποικοδομητική ήταν η συνάντηση των Δημάρχων Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη  και Νέστου Ευάγγελου Τσομπανόπουλου , που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Δημαρχείο Πτολεμαΐδας .   
    
Μεταξύ των δύο Δημάρχων υπήρξε ανταλλαγή τεχνογνωσίας ,σχετικά με την αστική και εξωαστική  εφαρμογή της τηλεθέρμανσης, ενώ εξετάστηκε και το ενδεχόμενο κοινών διεκδικήσεων για την ένταξη στο ΕΣΠΑ νέων πρωτοποριακών έργων.

«Με πολύ μεγάλη χαρά υποδέχθηκα τον συνάδελφο Δήμαρχο Νέστου ο οποίος επισκέφθηκε την περιοχή μας προκειμένου να ενημερωθεί , για την εφαρμογή της τηλεθέρμανσης αξιοποιώντας την Γεωθερμία καταρχήν για αγροτική χρήση και στη συνέχεια για αστική» επεσήμανε ο κ. Ζαμανίδης, τονίζοντας ότι η εφαρμογή της τηλεθέρμανσης για εξωαστική χρήση θα ήταν σημαντική και για τον Δήμο Εορδαίας , ενώ θα καταβληθούν  οι ανάλογες προσπάθειες διεκδίκησης του έργου.  
    
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Νέστου εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη θερμή υποδοχή και την πλήρη ενημέρωση από τον Δήμαρχο Εορδαίας, αναφορικά μα τα οφέλη και τις εφαρμογές  της τηλεθέρμανσης, ενώ αναφερόμενος στο υπό εξέλιξη έργο του Δήμου του  που βασίζεται στην Γεωθερμία , διευκρίνησε ότι θα παραδοθεί έως το τέλος του έτους , θα αφορά μόνο τους αγρότες για τις καλλιέργειές τους και στη συνέχεια θα εξεταστούν οι τρόποι σύνδεσης της αστική περιοχής ,με το έργο.  
    
Οι δύο πλευρές επισφραγίζοντας την έναρξη της συνεργασίας τους και εφαρμόζοντας το «Η ισχύς εν τη ενώσει» αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα, ενώ ακολούθησε η ξενάγηση του Δημάρχου και των στελεχών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Νέστου στα Γραφεία και στις εγκαταστάσεις της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας , από τον Πρόεδρο Γεώργιο Κάλφα και τα στελέχη της Επιχείρησης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.