Δήλωση Δημάρχου Κοζάνης για το κρούσμα ρατσισμού που σημειώθηκε στο Νοσοκομείο



Ο Δήμος Κοζάνης καταδικάζει τη ρατσιστική συμπεριφορά που εκδηλώθηκε σε βάρος της ιατρού του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, κ. Godwin Solace Akpevwe, από ασθενή που ήρθε να ζητήσει στο δημόσιο νοσοκομείο βοήθεια για το πρόβλημα υγείας του. Ο ρατσισμός είναι ένα φαινόμενο επικίνδυνο για την κοινωνία, που υποσκάπτει τα θεμέλιά της και απειλεί την ομαλή λειτουργία της.

Το θλιβερό αυτό περιστατικό είναι μια σκαιά σελίδα στον πολιτισμό και τα ήθη του τόπου μας. Τέτοιου είδους φαινόμενα πρέπει στη γέννησή τους να καταδικάζονται από όλους. Μόνο η ισότητα και ο αλληλοσεβασμός μπορούν να δημιουργήσουν έναν κόσμο θεσπισμένο με δημοκρατικές αξίες, αλλά κυρίως πολιτισμένο.

Η δημοτική αρχή θεωρεί πως πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό και εκφράζει τη θλίψη της για το επεισόδιο αυτό· τιμά το έργο της συγκεκριμένης ιατρού, όπως και  το έργο όλων των ιατρών του Νοσοκομείου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.