Επίσκεψη της Ευγενίας Ουζουνίδου στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης



Το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης επισκέφτηκε σήμερα, 24/2 στις 10 π.μ.,  η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης Ουζουνίδου Ευγενία, όπου συνομίλησε με το διοικητή κ. Παύλου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Νοσοκομεία της Π.Ε.

Διεξοδικότερα συζητήθηκε το θέμα των ρευματοπαθών της περιοχής, που είναι αναγκασμένοι, όπως  δήλωσε και εκπρόσωπός τους που παραβρέθηκε στη συνάντηση, να καταφεύγουν σε ιδιώτες γιατρούς για συνταγογράφηση, λόγω της μη ύπαρξης πλέον ειδικού γιατρού  στο Νοσοκομείο αλλά ούτε και στο ΠΕΔΥ.

Αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε και το 5ευρω , το οποίο εξακολουθούν να πληρώνουν οι ασθενείς που προσέρχονται στα Νοσοκομεία, δεδομένου ότι η Διοίκηση, όπως ανέφερε ο κ. Παύλου, περιμένει το σχετικό  έγγραφο, προκειμένου να προβεί στην κατάργησή του.

 Η βουλευτής  δεσμεύτηκε να αναλάβει πρωτοβουλία για τη ρύθμιση  των παραπάνω ζητημάτων καθώς και των προβλημάτων γενικότερα που απασχολούν τα νοσοκομεία της Π.Ε. , προκειμένου  οι πολίτες της περιοχής να έχουν απρόσκοπτη  πρόσβαση στο κοινωνικό αγαθό της υγείας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.