Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας στο Δήμο Βοΐου



Με επιτυχία, ολοκληρώθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις της Μικρής και Μεγάλης Αποκριάς στο Δήμο Βοΐου, που διοργάνωσε ο Δήμος σε συνεργασία με τα Τοπικά Συμβούλια και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της κάθε περιοχής.  Κάτοικοι και επισκέπτες συμμετείχαν ενεργά στις εορταστικές εκδηλώσεις, με άναμμα φανών, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, καρναβαλικές παρελάσεις, και γεύτηκαν κρασί και μεζέδες.
 
Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, γιορτάστηκαν τα Κούλουμα ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας σε όλο το Βόιο με πέταμα χαρταετού σε διάφορες περιοχές, με το γνωστό πέταμα  των αερόστατων στον Πεντάλοφο Βοΐου, και με προσφορά νηστίσιμων εδεσμάτων σε Τοπική και Δημοτική Ενότητα.

Η Δημοτική Αρχή Βοΐου ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει τα Τοπικά Συμβούλια και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Βοΐου, αλλά και όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στη διοργάνωση των φετινών εκδηλώσεων και εύχεται σε όλο τον κόσμο Καλή Σαρακοστή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.