Ανακοίνωσεις του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού σχετικά με τις δημοτικές εκτάσεις και με δικαιώματα φύτευσης αμπελιώνΌσοι δημότες (γεωργοί, κτηνοτρόφοι), κατέχουν δημοτικές εκτάσεις του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού και επιθυμούν να τους εκμισθωθεί η έκταση από το Δήμο προκειμένου να ασκήσουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα, καλούνται να υποβάλλουν, έως και την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015, αίτηση προς το Δήμο, στην οποία να περιγράφεται επακριβώς το ακίνητο προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της εκμίσθωσης.

Απαραίτητο κρίνεται να προσκομισθεί εξαρτημένο τοπογραφικό διάγραμμα (ΕΓΣΑ 87) στο οποίο τοπογραφικό θα περιγράφεται, προκειμένου να εντοπισθεί, το ακίνητο και να διακριβωθεί ότι αποτελεί δημοτική έκταση.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου.


 

Όσοι επιθυμούν να θέσουν προς πώληση δικαιώματα για φύτευση αμπελιών μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού στα Σέρβια με δεδομένο ότι αντίστοιχα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συνδημότες μας για αγορά δικαιωμάτων.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2464500406-407

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.