Βλάβη της τηλεθέρμανσης στην Αγία Παρασκευή – Ως το απόγευμα η πλήρης αποκατάσταση της διαρροήςΤην Τετάρτη 18/2/2015 το μεσημέρι, ύστερα από εκτεταμένη έρευνα στην περιοχή της Αγ. Παρασκευής εντοπίστηκε διαρροή Τηλεθέρμανσης.

Για την αποκατάσταση της διαρροής αποκλείστηκε μια μεγάλη περιοχή και το προσωπικό της επιχείρησης, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και ιδιαίτερα χαμηλές, θερμοκρασίες προσπάθησε να αποκαταστήσει τη διαρροή εντός της ίδιας ημέρας.

Λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίσαμε, η λειτουργία της Τηλεθέρμανσης αποκαταστάθηκε στο 90% της περιοχής, αλλά, δυστυχώς, παρέμειναν 10, περίπου, κτήρια στα οποία η παροχή θερμότητας θα αποκατασταθεί σήμερα Πέμπτη και συγκεκριμένα στις 18:00, περίπου. Τα κτίρια αυτά βρίσκονται στις οδούς Αρώνη, Σαμαρά και Διαμαντοπούλου.

Λυπούμαστε για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και ταλαιπώρησε ορισμένους καταναλωτές της Τηλεθέρμανσης και ευχαριστούμε για την κατανόηση τους.

Από τη ΔΕΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.