Καταγγελία της ΜΕΤΑ ΔΕΗ για εκπρόθεσμες αιτήσεις υποψηφιότητας της παράταξης ΚΟΙΡΙΞΕ



Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Με την διακήρυξή μας βγήκαμε και είπαμε ανοιχτά ότι θέλουμε ένα Συνδικάτο το οποίο και θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των εργαζόμενων.

Η λειτουργία όμως τις ΚΕΦΕΠ επί των εκλογικών διαδικασιών του Συνδικάτου και σε ότι έχει να κάνε με την αντιμετώπιση των ψηφοδελτίων, δεν αποδεικνύει δημοκρατία και αντικειμενικότητα.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ  την απόφαση της ΚΕΦΕΠ να κάνει δεκτές τριανταμία (31) εκπρόθεσμες αιτήσεις υποψηφιότητας της παράταξης ΚΟΙΡΙΞΕ (πρώην ΔΑΚΕ και Νέο Ξεκίνημα).

Πιο συγκεκριμένα, ενώ δήλωσαν 250 αιτήσεις υποψηφιότητας, όταν αυτές καταμετρήθηκαν βρέθηκαν να είναι 219.

Επισημαίνουμε ότι στο σύνολο των 31α αιτήσεων που δεν είχαν κατατεθεί μέχρι και την επόμενη ημέρα από την ημερομηνία λήξης για κατάθεση υποψηφιοτήτων, υπήρχαν πρωτοκλασάτα στελέχη του Νέου Ξεκινήματος.

Θυμίζουμε ότι η ανακοίνωση της ΚΕΦΕΠ όριζε ως καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων την Δευτέρα 16.2.2015 και ώρα 15.00 ενώ οι 31 αυτές αιτήσεις δεν υπήρχαν ούτε καν την επόμενη ημέρα.

Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι οι μόνες αιτήσεις που καταμετρήθηκαν άμα τη κατάθεσή τους ήταν αυτές του ΜΕΤΑ ΔΕΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.

Καλούμε τις παρατάξεις να πάρουν θέση και ειδικά αυτοί που αγωνιούν να μην περάσει το Προεδρείο στα χέρια της ΔΑΚΕ.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Οι αλλαγές ονομάτων στα ψηφοδέλτια που κατατέθηκαν στις εκλογές του Συνδικάτου, δεν μπορούν να κρύψουν ούτε τις λογικές ούτε και τις πρακτικές κάποιων ατόμων σε ό,τι έχει να κάνει με τον τρόπο που βλέπουν τη λειτουργία του Συνδικάτου.

Μεταξύ μας γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά. Μην λοιπόν σας ξεγελούν κάποιοι ότι έχουν αλλάξει.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Απορρίψτε αυτούς που προσπαθούν (δυστυχώς για αυτούς, ανεπιτυχώς) να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Στηρίξτε το ¨ΜΕΤΑ ΔΕΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ¨ που  με τη διακήρυξή τους, έβαλε σαφές πλαίσιο και στόχους έχοντας ξεκάθαρες θέσεις για το Συνδικαλιστικό Κίνημα.

Γραφείο Τύπου ΜΕΤΑ ΔΕΗ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.