Το πρόγραμμα «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» από το Δήμο Βοΐου

Ο Δήμος Βοΐου  ως συντονιστής – εταίρος για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» απευθύνει ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος σε κοινωνικούς φορείς, συλλόγους, επιχειρήσεις και ιδιώτες- απλούς πολίτες του Δήμου Βοΐου οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

Την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 4:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο Δημαρχείο στη Σιάτιστα με αντικείμενο συζήτησης την υποβολή πρότασης για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ/FEAD)» για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020.

Η παρουσία σας θα συμβάλει καθοριστικά στη διαμόρφωση της σχετικής πρότασης και την καταγραφή των αναγκών που καθιστούν απαραίτητη την υλοποίηση του Προγράμματος.

Πληροφορίες στο Δήμο Βοΐου στο τηλέφωνο 24653 50102.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.