Σύσκεψη στο Δημαρχείο Κοζάνης με τη συμμετοχή του Σωματείου ιδιοκτητών καφετεριών, εκπροσώπου της Αστυνομίας και του ΥγειονομικούΤην ανάγκη για την καλύτερη και σύννομη λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, επισήμανε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου.

         Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Σωματείου ιδιοκτητών καφετεριών κ. Χ. Φτάκας, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι του Σωματείου, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, κ. Π. Ουσταγιαννίδης, η κ. Α. Τσαμπούρη, Προϊσταμένη του Τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού ελέγχου, καθώς και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Ι. Ιωαννίδης.

    Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με κυρίαρχα αυτά της κατάληψης του κοινόχρηστου χώρου από τραπεζοκαθίσματα, της ηχορύπανσης, της αδειοδότησης των καταστημάτων και της Αποκριάς.   

         Ο Δήμαρχος τόνισε πως πρόθεση της Δημοτικής αρχής είναι η εφαρμογή όλων εκείνων των μέτρων που εξασφαλίζουν την προστασία του δημόσιου χώρου, αλλά και τη σωστή λειτουργία της αγοράς μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό.

         Τη συγκεκριμένη συνάντηση θα ακολουθήσουν και επόμενες, ενώ πρόκειται να γίνουν επαφές και με άλλους φορείς που εμπλέκονται στο συγκεκριμένο θέμα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.