Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΕΑ Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής»



Πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015 η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν ικανοποιητική σε μία βραδιά που κύλισε σε ευχάριστο κλίμα στο δημοτικό αναψυκτήριο του Αγ. Δημητρίου. Το φλουρί κέρδισε μία μικρή μας φίλη, η κόρη της Τσαχουρίδου Ευγνωσίας, με δώρο δύο διανυκτερεύσεις στο Chalet Sourino στην Καστοριά. Επίσης, στην πίτα που κόψαμε για τους συλλόγους-μέλη της Γέφυρας Ζωής το φλουρί έπεσε στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας.

yukydd

Στο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τσαουσίδης Θεόδωρος  αναφέρθηκε στην πολύχρονη δράση και προσφορά του συλλόγου στην τοπική κοινωνία και ευχαρίστησε τους συμπολίτες μας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον σύλλογο. Υπενθύμισε επίσης ότι πλέον γίνεται καθημερινά  ενημέρωση και λήψη δείγματος Μυελού των Οστών μέσω στοματικού επιχρίσματος (σάλιο) στον χώρο του γραφείου (Π.Χαρίση 23), σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ.

uilgglg

Ευχαριστούμε τους Κώστα και Σάκη Σία και τον Παναγιώτη Κυριαζίδη που κάλυψαν μουσικά την εκδήλωση και ευχόμαστε υγεία και αλληλεγγύη σε όλους.

Με σεβασμό στους ασθενείς και εκτίμηση στους Εθελοντές Αιμοδότες

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                   Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος                      Τσαουσίδου Κάκη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.