Π. Κουκουλόπουλος για γραφείο Ο.Γ.Α. Κοζάνης: Πάνω από 2.000 υποθέσεις διεκπεραίωσε σε 4 μήνες

Πάνω από 2.000 υποθέσεις ασφαλισμένων του Ο.Γ.Α. διεκπεραίωσε το γραφείο Οργανισμού στην Κοζάνη από τις 15 Σεπτεμβρίου του 2014, όταν άρχισε να λειτουργεί, μέχρι σήμερα.

Αυτή την ενημέρωση έκανε η Διευθύντρια του καταστήματος κ. Αναγνώστου Λαμπρινή προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Πάρι Κουκουλόπουλο, ο οποίος την επισκέφτηκε σήμερα και συνομίλησε μαζί της όπως και με τους άλλους εργαζόμενους αλλά και με ασφαλισμένους του Ο.Γ.Α.

Στη δική του τοποθέτηση ο κ. Κουκουλόπουλος αφού εξήρε την προσπάθεια όλων των εργαζομένων, που πολλές φορές είναι πραγματική συγκινητική, η οποία αποφέρει συγκεκριμένα και πολύ θεαματικά αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών, τόνισε πως απ΄ την πλευρά του:

–         Θα συνεχιστεί η προσπάθεια για την ακόμα καλύτερη στελέχωση του γραφείου, γιατί η αποκέντρωση αρμοδιοτήτων και υπηρεσιών λύνει γρηγορότερα και καλύτερα πολλά προβλήματα, χωρίς οι πολίτες να ταλαιπωρούνται και να μπαίνουν σε περιττά έξοδα.

–         Το γραφείο θα μεταφερθεί σύντομα στις εγκαταστάσεις της πρώην Χαρισείου, όπου η πρόσβαση για τους πολίτες θα είναι και ευκολότερη λόγω της αστικής συγκοινωνίας. Το κτίριο όπου στεγάζεται σήμερα ο Ο.Γ.Α., ιδιοκτησίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, αποδίδεται στο Δήμο Κοζάνης για να στεγάσει το ειδικό Γυμνάσιο.

«Όλα αυτά είναι δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ και δικές μου», υπογράμμισε ο κ. Κουκουλόπουλος και κατέληξε λέγοντας: «Θα πρέπει όμως να δεσμευτούν κάποια στιγμή και οι συνυποψήφιοι μου και τα κόμματα τους, γιατί μπορεί να κάναμε ήδη ένα άλμα στο θέμα της αποκέντρωσης με τη λειτουργία του γραφείου Ο.Γ.Α., όπως και με τόσες άλλες διαρθρωτικές παρεμβάσεις, αλλά πρέπει να γίνουν κάποια συγκεκριμένα βήματα ακόμα, για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε και αξίζει στους πολίτες. Βήματα προς τα μπρος και όχι προς τα πίσω, τα οποία μπορούν να γίνουν μόνο με σκληρή και συνεχή δουλειά και όχι με δημόσιες σχέσεις».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.