Κουκουλόπουλος: «Κανείς εκτός Κυβέρνησης για να παριστάνει, εκ του ασφαλούς, το Σωτήρα»



«Το ΠΑΣΟΚ θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια έτσι ώστε στην  Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας να συμμετάσχει οπωσδήποτε και ο δεύτερος των εκλογών. Αναγκαίο και απολύτως απαραίτητο γιατί κάθε φορά αφήνουμε έναν ¨ελεύθερο¨ για να διατυπώνει μια ψευδή εικασία προς τους πολίτες, κρατώντας καθηλωμένη μια ολόκληρη κοινωνία. Ό,τι, δηλαδή, συνέβη το 2010 με τον κ. Σαμαρά και το 2012 με τον κ. Τσίπρα. Δεν έχουμε καμιά απαίτηση ούτε άγχος για να μπούμε στην Κυβέρνηση. Αλλά η χώρα πρέπει να αποκτήσει επιτέλους εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης και ενιαία φωνή».
    
Αυτό τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ στην Π.Ε. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος, μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό BHMA FM.
    
Σχολιάζοντας την τακτική που ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. ο κ. Κουκουλόπουλος επεσήμανε ότι «ο ένας μιμείται τον άλλο και οι δύο υπόσχονται ένα όνειρο απατηλό στους πολίτες. Το υπόσχονταν με τα Ζάππεια η Ν.Δ. και διαψεύστηκε οικτρά,  προσχωρώντας τελικά στην εθνική στρατηγική που είχε διαμορφωθεί εν μέσω της κρίσης από το ΠΑΣΟΚ μαζί  με τους Ευρωπαίους εταίρους.
    
Το ίδιο θα κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ παρά τις παχυλές του υποσχέσεις καθώς έχει μόνο δύο δρόμους. Να μας οδηγήσει στον όλεθρο ή να συμβιβαστεί σ΄ αυτή την εθνική στρατηγική. Διότι αν πραγματικά θέλει να μείνουμε στην Ευρώπη, δεν θα πρέπει να ξεχνά ότι Ευρώπη σημαίνει κανόνες. Μπορεί οι κανόνες να μην αρέσουν, όπως δεν αρέσουν και σε μας, αλλά τους παλεύεις να τους αλλάξεις. Δεν τους καταστρατηγείς όποτε και όπως θέλεις, γιατί τότε βλάπτεις της χώρα και τους πολίτες».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.