Νέος ανανεωμένος χώρος για το κατάστημα Glassdrive στην Κοζάνη



Έπειτα απο 14 χρόνια παρουσίας στο χώρο του αυτοκινήτου, αποφασίσαμε την αναβάθμιση του επαγγελματικού μας χώρου και τη μεταφορά του σε μεγαλύτερο χώρο, με αναβαθμισμένες υπηρεσίες, καθώς και προιόντα.

Η καινούργια μας έδρα είναι στη Φιλίππου Β21 (το κατάστημα Αγραφιώτη με τα ελαστικά).

Στο καινούργιο μας χώρο λειτουργεί ξεχωριστό τμήμα αποκλειστικά για επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων, καθώς και τοποθετήσεις αντηλιακών μεμβρανών. Επίσης υπάρχει ξεχωριστός χώρος αναμονής πελατών και έκθεσης αξεσουάρ και ανταλλακτικών αυτοκινήτου.

Θα ήθελα πραγματικά μέσα απο την καρδιά μου, να ευχαριστήσω τον καθένα απο εσάς που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζεται την Tsantekidis – Car Solution καθώς και τα τελευταία χρόνια την Glassdrive | Κρύσταλλα Αυτοκινήτων, με την εμπιστοσύνη σας. Πιστεύω οτι ήρθε ο καιρός να σας το ανταποδώσουμε, προσφέροντας ένα καινούργιο χώρο, με ακόμα καλύτερες υπηρεσίες, προιόντα και τιμές! Να έχετε υπόψιν οτι πλέον θα δίνονται και κίνητρα για την ανταπόδωση της εμπιστοσύνης, αλλά και της προτίμησής σας στην επιχείρησή μας, με διάφορες προωθητικές ενέργειες, που θα ανακοινωθούν στο άμμεσο διάστημα.

Τέλος θέλω να περάσω και ένα μήνυμα, ότι στηρίζοντας μια μικρή επιχείρηση, όποια και αν είναι αυτή, στην ουσία βοηθάτε ένα γονέα να μεγαλώσει την οικογένειά του, ένα φίλο ή συγγενή να βρεί πιο εύκολα δουλειά και γενικά δίνετε όλοι σας το σύνθημα, ότι μαζί ενωμένοι και στηρίζοντας ο ένας τον άλλον, μπορούμε να ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ!!

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι για την εμπιστοσύνη και την στήριξη σας.

Με εκτίμηση,

Τσαντεκίδης Γιώργος

Glassdrive | Κρύσταλλα Αυτοκινήτων – Παρμπρίζ στην Κοζάνη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.