Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Στο Συμπόσιο Επιχειρηματικότητας ο Δήμαρχος Αθανάσιος ΚοσματόπουλοςΣτο Συμπόσιο Επιχειρηματικότητας (INTERREG IVC)  που διοργανώθηκε στον Αγ. Παντελεήμονα Φλώρινας το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, συμμετείχε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Νίκο Τέτο και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αγροτικής Ανάπτυξης Δημήτρη Κουκάλη.
 
Στο Συμπόσιο συζητήθηκαν θέματα όπως η εξωστρεφής επιχειρηματικότητα και τα τοπικά – παραδοσιακά προϊόντα, η τέχνη της γευσιγνωσίας – οινογνωσίας και τα καινοτόμα βιολογικά και ποιοτικά τρόφιμα, ζητήματα που ταυτίζονται με σημαντικό τμήμα της παραγωγικής δραστηριότητας στον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού και τα οποία ανέπτυξε στην τοποθέτησή του ο κ. Κοσματόπουλος.
 
Παράλληλα ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής σχετικές με τις υποδομές για τον πρωτογενή τομέα – όπως είναι η αποκατάσταση και η λειτουργία του Εδαφολογικού Κέντρου Σερβίων – καθώς και την υποστήριξη στην προώθηση των τοπικών προϊόντων στις αγορά της χώρας αλλά και στο εξωτερικό.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.