Συναυλία από νέους μουσικούς – μαθητές λυκείων της Κοζάνης για τη στήριξη του συσσιτίου απόρων του Δήμου ΚοζάνηςΤην Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μουσική συναυλία, από νέους μουσικούς – μαθητές λυκείων της πόλης, στην Αίθουσα Τέχνης στην Κοζάνη, για τη στήριξη του συσσιτίου απόρων του Δήμου Κοζάνης.  

Σε αυτό το πλαίσιο θα πραγματοποιηθούν δυο παραστάσεις,  

•    μια πρωινή από τις 12:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ. για τους μαθητές και
•    μια απογευματινή από τις 17:00 μ.μ. έως τις 21:00 μ.μ. για το υπόλοιπο κοινό.
      
Η ιδέα και η διοργάνωση ανήκει σε ομάδα νέων της Κοζάνης, με τη στήριξη  της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας  του Δήμου, του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, και του Δήμου Κοζάνης.
      
Θα παίξουν οι: Βόγια Μαρία Ελεονόρα – φωνή, Γκουντούλια Κατερίνα – φωνή, Φούντογλου Χρυσοβαλάντης – κιθάρα, Δεληγιάννης Δημήτρης – κιθάρα, Πούλκαρης Γιάννης – κιθάρα, Φούντογλου Παρασκευάς – μπάσο, Πάικος Λάζαρος – μπάσο, Παπαστέργιος Κώστας – πλήκτρα, Αλεξόπουλος Γιάννης – ντράμς, Γκάρας Αλέξανδρος – ντράμς.
       
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό με την προτροπή ο καθένας να αφήσει από ένα πακετάκι τρόφιμα (μακράς διαρκείας) στην είσοδο για την ενίσχυση του συσσιτίου απόρων του Δήμου Κοζάνης.

Γκούμας Βασίλης
Αντιπρόεδρος                                  
Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης                     
Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας Δήμου Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.