Δημιουργία Μητρώου Ελεύθερων Επαγγελματιών για αναθέσεις έργων από τον Δήμο Κοζάνης

Ο Δήμος Κοζάνης προκειμένου να δημιουργήσει Μητρώο ελεύθερων επαγγελματιών που επιθυμούν να παρέχουν υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια του έτους, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα. Οι αιτήσεις μπορούν να κατατίθενται αυτοπροσώπως στη Γραμματεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών (Πλατεία 28ης Οκτωβρίου, Κοζάνη), από 15/12 έως 23/12/2014 ή να αποστέλλονται ηλεκτρονικά  στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση: grammateiatu@kozanh.gr.  

Για επιπρόσθετες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην αρμόδια υπάλληλο, κα Καλλιόπη Μακρή, τηλέφωνο επικοινωνίας 24613 50400.

Ενδεικτικές ειδικότητες: απολυμάνσεις, ελαιοχρωματιστές, συντηρητές καυστήρων,  ξυλουργοί, οικοδόμοι, τεχνίτες διαφόρων κλάδων ( οι οποίοι θα κατέχουν τις νόμιμες άδειες άσκησης επαγγέλματος και τα νόμιμα παραστατικά όπως τιμολόγια παροχής υπηρεσιών).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.