Χριστουγεννιάτικες θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες από τον ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014 – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015»
Ο ΟΑΠΝ στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς οργανώνει τις παρακάτω δράσεις – εκδηλώσεις:

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ!» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
Πρόκειται για μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ιστορία μυστηρίου, με πολύ χιούμορ και φαντασία, με ηθοποιούς αλλά και μαριονέτες, που έχει σαν σκηνικό ένα υπέροχο – πολυμορφικό μαγικό τζάκι, που αλλάζει και ανατρέπει τα πάντα!

Μια ιστορία που μιλάει για μια παράξενη φιλία που αναπτύσσεται τις ημέρες των γιορτών! Μια ιστορία για τη διαφορετικότητα, τη δύναμη της αγάπης, για τη νίκη του αδύνατου απέναντι στο κακό και την εξουσία.

Για μια ώρα τα παιδιά θα κάνουν ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας, θα γίνουν για λίγο ντετέκτιβ και θα λύσουν ένα μυστήριο με καλικάντζαρους, νεράιδες, ξωτικά των Χριστουγέννων, ντετέκτιβ, χιονισμένες πολιτείες, παράξενες φωνές και φυσικά τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη!

Παίζουν: Ολίνα Μανωλοπούλου, Κωνσταντίνος Κοζικόπουλος, Στέλιος Χλιαράς.

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου Χώρος Εικαστικού Εργαστηρίου  Δήμου Κοζάνης (Σμύρνης & Κων/πόλεως) ώρα 18:00,

Είσοδος Ελεύθερη

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
1.«Με χρώματα και με τραγούδια» η πρώτη εμφάνιση της τάξης Μουσικοκινητικής Αγωγής του ΔΩΚ των μουσικών Αναστασίας Τοπάλη  και Λουντμίλας Αχιμπάλοβα. Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, Δημοτικό Ωδείο 12:00 Είσοδος ελεύθερη

2.«Γιορτινές Μελωδίες» με τα σύνολα των μικρών μαθητών του ΔΩΚ: φλογέρας – Σάκη Κουκουμπέση,  βιολιού – Σπύρου Τάκα, πιάνου – Κατερίνας Σουλιώτη και της νεανικής χορωδίας της Ελένης Μπαντώλα.

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου Αίθουσα Τέχνης 19:30,
Είσοδος ελεύθερη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.