Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ του Συλλόγου «Ηλιαχτίδα» στην Κοζάνη

Από τα  μέσα Σεπτεμβρίου στο Σπίτι της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ τα παιδιά του συλλόγου με την βοήθεια των εκπαιδευτικών τους και των γονέων αρχίσανε τις  κατασκευές των ημερολογίων και των χριστουγεννιάτικων δώρων .Φέτος για πρώτη φορά έγινε συνεργασία και με το ειδικό εργαστήρι για την κατασκευή των ημερολογίων.  Όλα αυτά μαζί με τα λικέρ που φρόντισαν να κάνουν οι γονείς κατά την διάρκεια του καλοκαιριού  θα διατεθούν κατά την διάρκεια των γιορτών στο σπιτάκι που έχει παραχωρηθεί από το Δήμο στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ της ΚΟΖΑΝΗΣ και καθημερινά στο Σπίτι της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ από την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-12-2014.

Οι κατασκευές που διατίθενται είναι τα παρακάτω:

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ
ΞΥΛΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΕ ΚΕΡΑΜΙΔΕΣ
ΛΙΚΕΡ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΙΑΤΕΛΕΣ
ΤΕΤΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
DVD ΜΕ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ

Για παραγγελίες και επικοινωνία με το σύλλογο στα τηλέφωνα 6951859912 και 6947894839 και στο email: iliaktidakozaniyahoo.gr

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των κατασκευών θα βοηθήσουν το σύλλογο ώστε να καλύψει τα έξοδα λειτουργίας  του <σπιτιού της ηλιαχτίδας> ,  να συνεχίσει τις δραστηριότητες που προσφέρει στα παιδιά και να βοηθήσει όσες οικογένειες έχουν ανάγκη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.