Συνάντηση Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού με το Δ.Σ. ΑμεΑ Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης



Η συνεργασία και η κατάθεση προτάσεων στη νέα προγραμματική περίοδο (ΣΕΣ) για έργα υποδομών που θα αφορούν τα Άτομα με Αναπηρία συζητήθηκαν μεταξύ άλλων στην συνάντηση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού κ. Αθανάσιου Κοσματόπουλου του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ζήνωνα Παπαδημητρίου και του κ. Θωμά Παπαστέργιου Δημοτικού Συμβούλου και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου ΑμεΑ του Δήμου Σέρβων – Βελβεντού με τον Πρόεδρο και μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου ΑμεΑ  Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης
 
Στην εθιμοτυπική επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία ο Πρόεδρος κ. Μιχάλης Μίγγος και τα μέλη της Ομοσπονδίας που τον συνόδευαν έθεσαν στο Δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού θέματα που αφορούν τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, για τη μετακίνηση και για την προσβασιμότητα τους σε δρόμους και κτίρια ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο συντονισμό των δύο πλευρών για τη συμμετοχή του Δήμου στη νέα προγραμματική περίοδο.
 
Στηρίζοντας κάθε προσπάθεια ανάπτυξης, ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε παρεμβάσεις και προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για ΑμεΑ που έχουν ως στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η άμεση παρέμβαση που σχετίζεται με την πρόσβαση των ΑμεΑ και των ηλικιωμένων στο Δημαρχείο με την εγκατάσταση και η λειτουργία ανελκυστήρα ένα χρόνιο αίτημα του συλλόγου ΑμεΑ και των πολιτών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.