Το Χριστουγεννιάτικο Πρόγραμμα του Μ.Ο. Σερβίων «Τα Κάστρα» – ΒίντεοΤην Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου και ώρα 7.00 μ.μ. στον Ι. Ν. Αγ. Κυριακής  Σερβίων Συναυλία με τη Χορωδία του Συλλόγου Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής Ν. Κοζάνης «Οι Τρεις Ιεράρχαι», με Χοράρχη τον Τάσο Καγκαρά.

Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Σέρβια, Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση με Λογοτεχνικά κείμενα και συμμετοχή της Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων.

Την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου η Χορωδία του Ομίλου θα ψάλει τα Κάλαντα σε κεντρικά σημεία της πόλης των Σερβίων.

Την Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου  και από ώρα 9.00 μ.μ. ο ετήσιος χορός του Ομίλου μας στο Ξενοδοχείο «Ναϊάδες». Θα τιμηθούν όλοι οι μαθητές των Λυκείων Σερβίων οι εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κατά το Σεπτέμβριο του 2014.

Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00΄π.μ. στην αίθουσα του Δημ. Συμβουλίου στα Σέρβια, χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά. – Χριστουγεννιάτικη παράσταση, μουσική, χορός, θεατροπαιχνίδια.

23-25 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Δημ. Συμβουλίου θα λειτουργεί η έκθεση φωτογραφίας του Ιωάννου Θεοδούλου.

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.